Cover girl!

4 ferietips til os der ikke har ferie…

Mens alle andre holder sommerferie, og jeg går og venter på, at det bliver min tur, skal tiden udnyttes med rare ferieagtige ting.

Nummer 1:

Lej en svane! Jeg har i flere år i træk kigget længselsfuldt ud på svanerne på søerne, ikke de pæne og halvfarlige med smukke fjer, men dem lavet af plastisk og i giga størrelse.

For 100kr. i timen kan du få den ægte svanesø-følelse og se København fra en anden vinkel. Virkelig en god oplevelse.

img_6634

Nummer 2:

Så slå et smut over sundet – og oplev feriestemninger og fremmede kulturer 😉

Kig på forretninger, drik kaffe,  køb det obligatoriske Styleby magasin, som den tidligere blogger-dronning Elin Kling står bag, og besøg Malmøs Konsthall (det er gratis, hvilket de fleste af de svenske museer er – god stil Sverige)

img_6683

img_6685

 

3:

Tag i biografen! Et gammelt og simpelt trick – men det virker. Udover det er alle andre på ferie, så der er frit valg mellem alle sæder og ingen der bliver sure på dig, hvis du smækker fødderne op på sædet foran.

img_6712

4:

Drik Rosé/Aperol/hvidvin/G&T på en hverdagsaften – what ever floats your boat. Og neeeeeej chef/mor/andre bekymrede typer, jeg siger ikke tag på kampdrunk på en hverdagsaften (selvom det er sjovt) men snup en drink med en sød person og nyd aften, sommeren og at byen sover. Det gør sådan en normal tirsdag lidt mere glamourøs.

img_3468

Og hvis du har ferie – så virker de 4 overstående tips også ganske glimrende!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Cover girl!