4 ferietips til os der ikke har ferie...

Pusher-tasken!

img_6761

Jep – det er simpelthen, hvad jeg har døbt min nye Nike-taske. Hvorfor tænker du måske? Jamen grunden til det mindre flatterende navn er, at det jo er denne tasketype som de suspekte mænd i Adidas-sæt altid render rundt med, og nu forstår jeg hvorfor.

img_6762

Den er skide smart, der er plads til alt det nødvendige, selvom jeg ikke tror, at jeg har samme indhold i den som pusherne har, medmindre de også altid har en læbepomade og pudder på sig…

img_6763

Derudover er den regntæt – det fik jeg testet i dag, da jeg cyklede hjem i skybrud! Så yeeees skynd dig at købe din her. Den er sej, smart og (s)regn afvisende.

http://www.asos.com/nike/nike-flight-bag-in-red-ba5268-657/prd/7419848?clr=red&SearchQuery=Nike+bag&pgesize=30&pge=0&totalstyles=30&gridsize=3&gridrow=1&gridcolumn=1

2 kommentarer

 • Den er super fed – og det samme gælder din sweatshirt, som jeg har fået et lille crush på!!
  Kram,

  http://nikkilund.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Itsbanannas

   Tak, hvor er du sød 🙂 Men ja sweatshirten var jeg så heldig at finde i Gannis Postmodern butik, så den er vist fra en tidligere kollektion. Men det var også kærlighed ved første blik, da jeg spottede den 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

4 ferietips til os der ikke har ferie...