Who wore is best?

Hey, heey, heeeeeey!!!

Okay hej igen… Eller hej for første gang! Hvorfor siger du dog det, tænker du? Jo nu skal du høre – jeg har gode nyheder (og neeeeeej jeg er ikke gravid) men jeg er simpelthen blevet en del af Bloggers Delight Premium netværk, så en slags baby er blevet født (eller genfødt?) – nemlig itsbanannas.

img_6816

Hvis du er helt ny læser og tænker, hvem, hvad, hvor? Så læs med her: Lær mig lidt bedre at kende eller her: Holaaaaaaa og hvis du er en gammel kending, så heeeeej min ven.

Jeg er super stolt over, at være en del af det bedste bloggerskab, og jeg glææææder mig til at lære alle jer nye læsere, at kende.

Og hvordan starter man så bedst ud? Jo altså hej – jeg hedder Anna og sådan her, så jeg ud i går.

img_6818

H20 fusserne har siddet på mig, siden jeg købte dem, men nederdelen og hættetrøjen er nye bekendtskaber.

img_6815

Hvis du nu tænker eeej, du ser da skide flot ud Anna, så kan du købe

Nederdelen her: Baum und Pferdgarten nederdel

Hættetrøjen her: Monki hoodie

Ooooog tøflerne her: Foxy Freja slippersimg_6817

Men ja… der er ikke så meget andet at sige i denne omgang andet end hurraaaaaaaaa, happy new year og velkommen til! Kig rundt – tag en virtuel velkomstdrink og spørg endelig, hvis der er noget, du vil vide.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Who wore is best?