Nailed it pt.2

Ude godt hjemme okaayyy…

Heeeej igen København har jeg lyst til at sige… De sidste 23 dage har været fantastiske og fuld af dejlige oplevelser og masser af rejsning (altså på den sobre måde)

Jeg satte mine ben på dansk jord igen i torsdags, og fredag fløj jeg så til Mallorca til sommerfest med mit arbejde. Så nu sidder jeg her helt forpustet og rimelig træt i min egen sofa, og prøver at fordøje alle de dejlige ting, der er sket den sidste måneds tid.

img_7335

Som sagt var Mallorca en kombi af business and pleasure. Mit arbejde gik nemlig all in på sommerfest og havde valgt, at Mallorca var stedet, hvor den skulle holdes i år. Tak for det. For det var varmt, turistet og skønt.

img_7338

Vi brugte lørdagen på at se Palma, sejle rundt på en båd, spise paella, drikke drinks og feste. Utrolig god kombi. Og så hjem igen søndag rimelig tømmermænds-ramte, lidt brunere og lidt tættere på kollegaerne.

img_7339

Så nu skal jeg bruge dagen på så småt at vende tilbage til virkeligheden, som startet officielt igen i morgen…. NOOOOOOOO!!!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nailed it pt.2