You sock!

Versace, Versace, Versace…

Dybt inde i mig gemmer sig (ikke en rådden s(j)æl, som hos Medina) men en gammel italiensk dame, der elsker guld, store solbriller, og lakeret negle. Derfor slår mit hjerte altid ekstra hurtigt, når jeg ser noget fra Versace.

Da jeg i sommer besøgte Vancouver, var jeg en tur forbi Versace møbelbutikken, hvor jeg nærmest måtte smides ud fra, efter jeg havde gået meget forsigtigt (på den lidt creepy måde) rundt og aet ved alle tingene i meeeget lang tid. Så min besættelse er altså for real…

Men fra møbler til tøj – besættelsen er ligeså så stor, så det var med meget mundvand og wooooow, at jeg i går kiggede Ready to wear kollektionen igennem (se den her, alle fotos er også herfra: https://www.vogue.com/fashion,

Her er mine udvalgte looks, som jeg regner med at rocke, efter jeg har røvet en bank.

_ver0163

_ver0274

_ver0447

_ver0488

_ver0595

_ver0625

_ver0640

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

You sock!