Kardashians for life baby!

5 ting I måske ikke vidste om mig…

Jeg har jo før proklameret, at jeg ikke laver sure bloggerlister, hvor jeg klager over, at jeg kun har fået én avocadomad i dag, eller min Chanel-taske har den forkerte farve.

Men altså da jeg sad og skulle finde på 5 facts, var det kun halvsure jeg hader ting, der kom ud af mig. Såååå dagens lektie… man skal aldrig sig aldrig 😉

1:

Jeg går ikke i tøj lavet af polyester. Min krop skriger, mit hår bliver elektrisk, og mit humør daler til snup en Snickers-punktet.

2:

Biljagtsscener er det mest ligegyldige… Come on fyld de 120 minutter ud med noget lækker dialog eller noget visuelt smukt.

3:

Mit første kæledyr var en kanin ved navn Tumle (opkaldt efter Ariels bff) mit kæledyr nummer to var et marsvin ved navn Jason (opkaldt efter Jason fra Take That)

4:

Jeg kan jeg ikke fordrage smørrebrød! Der findes ikke noget værre… Kombinationen af kold kødpålæg, remoulade, og andre forfærdelige ting fra det danske køkken giver mig kuldegysninger.

5:

Jeg har svært ved voksne mennesker, der er meget kræsne… seriøst – smag på maden. Medmindre det er smørrebrød 😉

Ps.Jeg er normalt meget positiv og glad – det lover jeg at være i næste blogpost.

img_7604

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kardashians for life baby!