Winter is coming!

Girls, Girls, Giiiiirls pt.8

09187d7af1aeef0c35bfda7533ef73e8587252f16a2423eacf6036c20083e676-1200x800

Vi er nået til dame nr. 8 i min ”Jeg hylder seje ladies” kavalkade. Du kan se de andre her: https://itsbanannas.dk/?s=girls

Denne gang skal det handle om vores alle sammens favorit Girl Lena Dunham – aka Hannah Horvath.

https_blueprint-api-production-s3-amazonaws-com_uploads_card_image_189890_lena-and-jem-1

Jeg fik øjnene op for hende da Girls overtog verden, og jeg var fra start af fanget af serien og fascineret af hende. Dog lidt overrasket over mig selv og andre, over at der ikke skulle mere end 10-15 kilo ekstra lår og mave (sammenlignet med andre kvindelige skuespillere) en psykisk sygdom og et par meget realistiske venindeforhold til at vælte mig overbords og sige: Ohøj skipper – du styrer (båden) for vildt.

lena-dunham-jemima-kirke-body-positive-lingerie-campaign

Jeg har ædt alle 6 sæsoner af Girls flere gange og bliver hver gang overrasket over, hvor rørende, sjov og intelligent dialogen og historien er.

Udover at være en fantastisk skuespiller, forfatter, manuskriptforfatter osv. så har Lena Dunham også websitet http://www.lennyletter.com/   sammen med Jenni Konner, som er hendes bff og medforfatter/instruktør på Girls. Tanken bag det er, at give unge kvinder en mulighed for at diskutere feministiske emner. Giv det et kig – der er masser af spændende læse-lækkerier derinde <3

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Winter is coming!