Girls, Girls, Giiiiirls pt.8

Meget mere Realisation Par…

Som nævnt her: https://itsbanannas.dk/realisation-par-rabat/ skyndte jeg mig, at proppe en af de Realisation Par kjoler, jeg læææænge har haft en godt øje til i kurven, da de havde tilbud. Og vupti 3 dage senere kunne jeg hente min smukke silkekjole nede i min lokale Netto… Knap så eksklusivt – men hurra for postbokse, så man kan føle sig total urban og hente post kl.21.30.

img_7655

The Teale som den model jeg har klikket hjem hedder er med korte ærmer, så den praktiske type vil nok sige: “Jamen Anna… det er jo efterår og sweater-tid nu, hvad tænker du dog på pigebarn”. Men jeg har en løsning… Jeg har nemlig også shoppet et af sæsonens must have items (i følge modemagasinerne) –  se her:

img_7657

img_7661

img_7669

Jeg er så glad for min nye kjole og jakke – efterår kom an mand!

 

 

2 kommentarer

 • C

  Den er så fint den kjole! Hvilken str har du taget den i? Synes det er så svært med deres størrelser.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Itsbanannas

   Hej Cecilie 🙂 Jeg har købt min i str.Large. De er ikke særlig store i størrelsen, og da det er silke, er de jo ikke så strechy. Så min anbefaling er at købe den en størrelse større end, du normalt ville købe. Jeg elsker mine kjoler derfra. De er altså sååå flotte og klæder alle typer kroppe. Man bliver så fin og feminin i dem 🙂 Håber det var svar nok, ellers så bare spørg – jeg øser gerne ud af min erfaring 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Girls, Girls, Giiiiirls pt.8