Zumba socks!

Serieanbefalinger – og nej det er ikke den uhyggelige en med børnene!

Endnu engang må jeg stille mig på den anden side af befolkningen, og sige neeeeeeej jeg ser ikke Stranger Things. Ligesom jeg heller ikke har set Game of Thrones. Ikke fordi jeg siger, at det er dårlige serier… Men alt der indeholder fantasy, drager (undtagen Brødrene Løvehjerte) og uhygge – springer jeg over.

Meeeen så er det jo godt, at der findes andre serier derud, og da jeg elsker at tale med andre om godt tv, så se lige de her ik? Så vi kan tale sammen om dem…

1: Loudermilk

Kan I huske Berger? Ham den søde idiot med I’m sorry, I can’t, don’t hate me post it sedlen? Jep… han spiller endnu engang en halv sur forfatter, der er vred på verden. Det lyder jo ikke sådan skide sjovt og rart at se på. Men det er det… Udover at være forfatter er han også leder af en AA-selvhjælpsgruppe, og det går ikke sådan skide godt.

Se den på HBO.

2: SMILF

Det er lang tid siden, at jeg har set en serie, hvor jeg har været helt fascineret nærmest fra første minut. Vi følger Bridgette en single mom, der lever i Boston, som prøver at klare sig igennem livet med en mega cute unge på armen og en baby daddy, der allerede har fået en ny Instagramlækker-kæreste.

So far er det kun 1. afsnit, man kan se, så hvis du er typen, der helst vil binge watche – så giv den lige et par uger.

Se den på HBO

3: The Deuce

James Franco, Maggie Gyllenhall og en masse andre seje stjerner spiller med i denne HBO-serie, der skildrer legaliseringen af pornobranchen i New York fra starten af 1970’erne. Den er ikke sådan klassisk serie cliff hanger agtig, hvert afsnit føles mere som en spillefilm. Men god er den…

Se den på…. HBO 😉

Ps. Læs mine andre serieanbefalinger her:

https://itsbanannas.dk/3-serier-du-skal-se/

https://itsbanannas.dk/2017/05/05/its-show-time/

https://itsbanannas.dk/serie-anbefalinger/

 

2 kommentarer

 • Emilie

  Fedest! Vi er lige gået i gang med alle tre….. altså FØR jeg læste din anbefaling – vi må jo have samme smag 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Itsbanannas

   Jubiiiii <3, hvor godt!!! Hvilken en er jeres favorit so far?

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Zumba socks!