Kardashian-hår!

Vind en lækker kaffeoplevelse!

(Indlægget er sponsoreret af Nescafé)

Jeg har jo før proklameret, at jeg ikke blogger om avocadomadder og acaibowler, men kaffe… ja det er jeg ikke for fin til 😉

Dem der kender mig ved, at jeg eeeelsker kaffe. Det er det første, jeg har lyst til om morgen, og næsten det sidste jeg drikker om aften. Jeg kan nemlig sagtens nyde en kop og gå i seng og sove… (vanvittigt I know)

img_8070

Man skulle tro, at når nu jeg er sådan en kaffe-lover, at jeg har en fancy espressomaskine, eller kun drikker drypkaffe – men nææææh nej – jeg er en neskaffe-dame. Det er nemt, lækkert og uden så meget barista hurlumhej.

Men inden du dømmer mine manglende barista-egenskaber, så sæt lige latten fra dig og hør her 😉 Selvom jeg drikker neskaffe, betyder det nemlig ikke, at jeg bare køber det billigste og stiller mig tilfreds med det. Det skal stadig være ordentligt og god kvalitet – og det er her Nescafé Azera kommer på banen.

img_8067

Blød i smagen og dejlig stærk – ligesom jeg bedst kan lide min kaffe – det var det første jeg tænkte, da jeg smagte på de 3 varianter. Så en anbefaling herfra, hvis du ligesom mig er glad for kaffe, men ikke har tålmodighed til at lege barista.

Jeg vil ønske, at jeg kunne invitere jer alle på en kop kaffe, men jeg har lidt travlt for tiden 😉 Så i stedet for udlodder jeg et lækkert kaffekit fra Nescafé. Deltag i lodtrækningen ved at fortælle mig, hvem du vil helst vil nyde en lækker kop mokka med. Jeg trækker en vinder på søndag.

Ps. hvis du ikke kan vente med at få svar om du måske har vundet konkurrencen, så kan den lækre kaffe købes i de fleste supermarkeder 😉 Og hvis du er mere nysgerrig på de nye varianter – så se her: https://www.nescafe.dk/

16 kommentarer

 • Camilla Nyegaard

  Jeg drikker gerne min kaffe med min mand, men tror jeg skal have inviteret min veninde på kaffebesøg.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julia

  Med min søde mor <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michaela

  Også Jarl 😆😳

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Sofie

  Med en der hedder Jarl

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Itsbanannas

   Ja mand <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Itsbanannas

   Lodtrækningen faldt ud til din fordel 😉 Du har nemlig vundet!!! Hurraaaaaaaaaaaaa <3 Jeg tager præmien med til dig næste gang vi ses <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rachel

  Altså – jeg ville sige min søde mand. Men han er en ultra kaffesnob og jeg er lidt mere til de enkle ting i livet som dig, Anna 😉
  Såååå – jeg tror da jeg vil dele den med min kære mama – hun forstår også at less is more 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Itsbanannas

   Præcis <3 Marco må nyde hans kolbekaffe selv 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise O

  Min veninde

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine Eriksen

  Med min kæreste, som elsker kaffe og drikker flere kopper dagligt. Jeg er stadig kaffe-nybegynder, men elsker Nescafe espresso med havremælk og karamelsirup. Vil rigtig gerne prøve flere slags 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Itsbanannas

   Mmmhm – det lyder altså også som en lækker kombi Trine <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette Ninon

  ☕️kaffe er så hyggeligt at drikke med min mand☕️

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kardashian-hår!