Ting jeg hader, andre mennesker gør

Det eneste jeg skal købe i dag…

Jeg er ikke en af de der, som er sur over at vi adopterer amerikanske traditioner, som Valentines Day, Halloween, og babyshowers. Næh hvis der er noget man kan fejre, så lad os da fejre det.

Derfor har jeg også tænkt meget over, hvorfor jeg er irriteret på Black Friday – for hvorfor være sur på udsalg? Jeg er ikke for fin til at rode udsalgs- og lagersalgskasser igennem, og jeg har da også gjort fantastiske tilbudsfund gennem tiderne.

Men indenfor det sidste års tid har mit forbrug og mine shoppingvaner ændret sig. Før har jeg altid givet den gas med shopping, og glædeligt solgt alle mine fejlkøb videre på Trendsales og loppemarkeder. Men jeg føler mig en smule mættet og lidt klogere!? 😉 For jo du kan sagtens købe 1 times lykke, men mangler du virkelig den bluse fra H&M? Gør den virkelig noget godt for dig og dit klædeskab?

Derfor er jeg til min egen store forundring begyndt at overveje mine køb meget mere, og ikke på samme måde lade mig friste af køøøøb nu, nu, nuuuu. For hvis man lige giver det en dags tid, så skal din hjerne jo nok afgøre for dig, om du virkelig skal give 449kr. for en polyesterkjole fra ASOS. Så derfor prøver jeg at shoppe efter: If you can’t stop thinking about it – buy it…

Derfor skal jeg heller ikke give den shopping-gas i dag. Min plan er kun at købe det her: http://www.asos.com/ouai da det er de bedste hårprodukter, jeg længe har prøvet.

1179783

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ting jeg hader, andre mennesker gør