Det eneste jeg skal købe i dag...

Kærestesorg del 4

Der er ikke noget som en dag med tømmermænd, der kan få en til at føle singlelivet sådan for alvor.

Efter en fantastisk festlig fredag i selskab med de bedste venner, drinks og dans til kl.04 er tømmermændene ikke at spøge med. I forvejen er jeg et følsomt menneske og tilsat en ordentlig omgang hang over gør det mig til en Maude lignede type, der ikke kan klare så meget andet end at gå op og ligge mig…

Så her ligger jeg så… alene med mine nye bedste tv-venner Mai, Richard, Lars og Søren,  der har holdt mig med selskab i 3 timers tid.

Men nu er ”Til middag hos” slut, og jeg kan mærke ensomheden komme snigende igen. For der er ingen, der kommer hjem og spiser med mig i dag. Der er ingen sms’er om: Mangler du noget? Skal jeg tage noget bland selv slik med hjem til dig? Ikke medmindre jeg lokker en af mine venner her hjem… Men det er ikke helt det samme…

Før elskede jeg at have tømmermænd, for det betød en dag på sofaen med min kæreste, hvor dagens vigtigste beslutning var om vi skulle have pizza eller sushi, en total hyggeboble, jeg elskede at være i. Det var ultimativ tryghed, hvor jeg kunne falde i søvn på sofaen og vågne op glad, varm og tryg og tænke aaaaaah, hvor er jeg heldig.

Men det er noget andet, når man er alene… du skal selv hente pizzaen, bland selv slikket, og grine af at du selvfølgelig falder i søvn på sofaen efter 5 minutters Netflix – Og det er altså lidt trist…

Jeg prøver ikke at kæmpe i mod den følelse, for det er okay at have det sådan. Så længe man ikke dykker fuldstændig ned i det, men bare mærker efter og tænker: Yes – det er hårdt. Men det skal nok blive godt igen. Så med det i baghovedet vil jeg forkæle mig selv med en tur i 7/11 og købe aaaaaalt det, jeg har lyst til, og hygge mig med mig selv – for jeg er altså ret fint selskab.

ruru

2 kommentarer

 • Anna h

  Jeg synes slet ikke alkohol og hjetesorger hører sammen. Især ikke pga af tømmermændene som du skriver. Så hellere være hjemme tidligt og undgå en ked “dagen der på”.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Itsbanannas

   Ja man skal virkelig overveje, om man er klar til en “dagen derpå” <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det eneste jeg skal købe i dag...