En af hver tak!

At være et blomsterbarns barn!

img_8229

I går havde jeg den hyggeligste jule-hygge-dag med min mor. Vi havde egentlig planlagt at tage væk fra København, og se hvad resten af Danmark kunne tilbyde os af julestemning. Men da hele byen i går var proppet med hyggelig tilbud, blev vi i KBH – og hurra for det.

Efter at have fået klassisk Tivoli-jul og fantastisk flæskestegssandwich efterfulgt af varm kakao, drog vi mod Værnedamsvej og Tullinsgade, der var proppet med overskudsstemning og lækkerier. Vi endte nede i Can Studio, hvor vi blev mødt af varm Gløgg og smukke blomster.

img_8230

Dygtige Thilde Maria som står bag det hypet blomsterfirma PoppyKalas tog pænt i mod os, og efter vi havde stået og beundret hendes blomsteradventskranse og hendes smukke fotos, købte vi begge hendes nye Køkkenkalas Plakat. Den er tænkt til at skulle hænge på køleskabet, meeeeen jeg er altså endt med at smide den i ramme og placere den i stuen.

img_8232

Det fantastiske ved plakaten er (udover at den er sååå smuk) at min mor og jeg kom til at tale om min mormor og morfar, der ejede en blomsterhandler i mange år. Så plakaten vil minde mig om, at jeg er et ægte blomsterbarns barn 😉

img_8233

Køb den fantastiske plakat her: http://www.poppykalas.dk/shop

2 kommentarer

 • Sikke en fin plakat – og en sød historie.
  Jeg er selv kæmpe fan blomster, både som motiv og i virkeligheden, det pynter mere end det meste.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Itsbanannas

   Ja du har helt ret. Det er svært at sige eller føle noget negativt om noget så pænt 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En af hver tak!