De bedste hårprodukter - evaaaaar <3

Work it out!

Kulde, mørke og træthed er alle forhindringer, jeg skal overkomme i denne tid, når jeg skal tage mig sammen til at hoppe i træningstøjet og smutte ned i Fitness world. Det er jo vanvittigt, at det er mørkt kl.16, og jeg nærmest er på vej i seng, før end jeg har fået fri fra arbejde 😉

Meeeeeeeeeeen nu kan jeg ret godt lide at få brugt min krop, da jeg har et ret stillesiddende job, + arbejder på et bureau med mange madfristelser 😉 Så jeg har fundet en smart løsning, jeg lige vil dele med jer.

00414258_0

Jeg kom nemlig i tanke om, dengang jeg købte en Pilates DVD på Tv-shop 😉 Oh yes! Og fik lavet Pilates  derhjemme hveeer dag (næsten). Det var skide smart – man skulle ikke ud af døren, og kunne bare blive i nattøjet og få trænet samtidig 😉 SÅÅÅ fedt!

Så det er jeg begyndt på igen. Dvd’erne er bare byttet ud med Youtube.

Så hvis du har brug for en lille hjemme work out, så kom i gang her:

Vi starter lige med at få trænet lattermusklerne…

1:

30 minutters Pilates – til at starte med tænker man jajajaaaaa mormor gymnastik… Men jeg kan love dig for, at det kan mærkes og ses.

2:

Har du ondt i ryggen? Så prøve denne 30 minutters yoga-video. Den virkede på mine rygsmerter

3:

Har du brug for lidt mere flow og hård træning? Så er denne yogavideo (med samme yogi-lady) også nice

4:

Skal mavemusklerne have en ekstra omgang efter alt den dejlige julemad? Så prøve denne her

God work out <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De bedste hårprodukter - evaaaaar <3