Work it out!

Yeezy, Yeezy, Yeezy!

Man kan mene mange ting om Yeezy kollektionerne og Mr.West. Men hans sæson 5 sidder stadig fast hos mig. Det er længe siden, jeg har set så mange looks, hvor jeg tænkte: “Ja tak, ja tak og jaaa taaaaak”. Det er ikke revolutionerende – det er bare stylet skide lækkert og så cool altså.

yeezy_season_5_fall_winter_2017_2018_collection_new_york_fashion_week1

Derfor var det også hans all denim (The canadian tuxedo som det også bliver kaldt 😉 ) med knælange støvler look, jeg følte mig inspireret af i morges, da jeg tog tøj på.

t2xvpf9pwoum4ohi5arr

img_8269

img_8270

img_8272

img_8274

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Work it out!