Gaveregn!

Netflix-anbefalinger!

Efter at have brugt en hel dag med Netflix, med influenza’en bankende rundt i min krop, fik jeg en tanke… GUUUUUUUUD, hvor må det have været endnu mere forfærdeligt at være syg i gamle dage 😉 Efter at have set meeeeget Downton Abbey er det ikke svært at forstille mig, hvor trist det må have været for Mary at ligge i sengen med influenza og den eneste underholdning var en bog, som man jo ikke orker at læse med 40 i feber.

Så thank you baby jesus for Netflix.

time-spent-on-netflix-pie-chart

Jeg har jo før guidet til gode serier:

Her

Her

Her

Her

Og det har I været vilde med. Sååå klar parat her kommer tre nye anbefalinger fra sygesengen.

1:

The Crown er på banen med 2. Sæson, og det er den ikke blevet dårligere af. Hvis du gerne vil se en serie med din kæreste/mandeting, så siger han nok neeeeeeeeeeej, aaaaad, kedeeeeeeeeligt, hvis du forslår denne. Men tro mig – den er ikke noget af det. Det viser et fantastisk historisk billede, og jeg har virkelig lært meget.

Sååååå selvom du ikke er royalist, så se den.

2:

Girlboss er den sande historie om kvinden bag webshoppen Nastygal. Hun er egentlig riiiimelig irriterende, men serien er alligevel hyggelig og girly. Jeg følte mig empowered og havde lyst til at gå i gang med min egen webshop eller måske bare sætte lidt ting til salg på Trendsales 😉

Nok en serie mest for the ladies.

3:

2. sæson af Easy er netop udgivet og hurraaaaaaa for det! Hver episode er en ny historie, hvor vi følger mere eller mindre interessante amerikanske hipster-personligheder, der hver især kæmper med deres. Det er lidt ligsom at læse en lækker novellesamling, og det skønne er, at en del af karakterende går igen i flere episoder.

En serie for mænd, damer og alt der i mellem.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gaveregn!