Netflix-anbefalinger!

Detox!!!

Det er sjovt, at når året er ved at slutte at man automatisk for lyst til at

1: Vurdere sit år 2: Sætte mål for det nye år 3: Rydde ud/Detoxe

Jeg er selv gået i gang med nr. 3 – ikke i skuffer og skabe – men på min Instagram. Når man er syg har man ufattelig meget tid til at kigge på sin telefon 😉 Og Instagram er især noget, jeg nyder at scrolle igennem – maaaaange gange om dagen. Meeeeeeeen ideen med at have en Insta, som for mig var at dele fine og dejlige fotos og følge min venner og andre inspirerende typer, er lidt blevet mudret til, og jeg har simpelthen ryddet op og ud i, hvem jeg følger.

skaermbillede-2017-12-14-kl-09-59-07

Efter en del år på det skønne medie er jeg endt med at følge diverse yogacentre, butikker, søde hunde og katte, utallige bloggerdamer, utrolig mange luksus genbrugsbutikker og alt muligt andet godt og blandet fra det store Internet. Men dagligt tager jeg mig selv i at tænke: “OMG – hvor er du dog irriterende xx – eller nøøøøøj, hvor føler jeg mig: tyk, fattig, og mindre sej end dig”, og hvorfor egentlig gøre det mod sig selv, når der er ingen, der tvinger mig til at følge de personer/brands? Såååå jeg har trykket unfollow 50 gange (og det var bare i første omgang) og det føles egentlig ret rart.

Jeg har sat 3 punkter op, som var trickeren for mig.

1: Irriterer personen mig

2: Gør fotoet at jeg føler mig grimmere, kedeligere, som et mindre fedt menneske

3: Ville jeg nogensinde besøge eller købe noget her

Og den lille detox virkede altså… Min Insta-feed føles allerede meget mere let og lækkert.

skaermbillede-2017-12-14-kl-10-03-53

Sååå en opfordring til at gøre det samme, hvis du også trænger til at gå ind i 2018 med et lettere feed. OOOOOOOOOOOG hvis du har lyst til at følge mig, så skal du være så hjertens velkommen. Eller vil du gerne bare kigge og dømme 😉 så er du også velkommen til det.

Du finder mig her: https://www.instagram.com/annasofiel/

2 kommentarer

 • Cathrine

  Det skal jeg gøre.. Tror mit gennemsnitlige hverdagshumør vil stige flere kategorier! Ps. har seriøst lige været inde for at se om du stadig følger mig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Itsbanannas

   Hahaha – jeg ville aldrig unfollow dig søde Cath <3 Men ja en Instagram-detox kan anbefales, så håber jeg da heller ikke, at du sletter mig 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Netflix-anbefalinger!