LUKSUS!!!

VIIIIIND!!!!!!!

Jeg eeeeeeeeeeeeeeeeelsker sjove covers, og min telefon er derfor også altid iklædt et. Jeg bliver selv glad, hver gang jeg ser min telefon, andre mennesker bliver glade, og mine selfies bliver bare ekstra nice, hvis jeg selv skal sige det (og det skal jeg jo…). Så win win.

Derfor kan du nu vinde dette amazing lobster cover – helt magen til det jeg har. Det passer til en iPhone 6, 6s og 7’er.

img_5835

Du deltager ved at smide en kommentar, hvor du fortæller mig, hvem den sidste besked (messenger, sms, whatsapp – you name it) du modtog var fra – og voila du er med i lodtrækningen.

Jeg trækker en heldig banan på tirsdag. Sååååå deltag nu, nu, nuuuuuu <3

img_5836

 

18 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LUKSUS!!!