WOW - det vidste du måske ikke om mig?!

Serie-anbefalinger!!!

Jeg har før guidet jer til deeeeeejlige serie-oplevelser (se her), så derfor er det fedt at kunne sige: “YEEEEEES et par af mine yndlings HBO-serier er på banen igen med en sæson 2”.

Divorce:

Jeg så en, der skrev at hvis Carrie var blevet sammen med Aiden – så var det her, hvad det var endt med… 😉 Passer nok meget godt. 1.sæson var fantastisk og 2.sæson er so far også pretty awesome. Så kom i gang ik?

Crashing:

Pete Holmes, som også har hovedrollen er en standupkomiker, hvis forstadstilværelse smuldrer, hvilket tvinger ham til at genoverveje hans prioriteter midt i det hårde komikermiljø i New York. Utrolig fin, hyggelig og sjov serie, som nok er så god fordi favorit Judd Apatow er med til at skrive den.

High Maintance:

“High Maintenance” følger en potsælger i New York, der har en række kunder med neuroser, som er lige så mangeartede som byen selv. Serien giver et glimt af de ting, der finder sted bag newyorkernes lukkede døre.

GOD FORNØJELSE!!!

 

 

2 kommentarer

 • Pia

  Godt at se at jeg ikke er den eneste der elsker Divorce! Smukke SJP bliver da bedre og bedre med alderen…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Itsbanannas

   Det gør hun bestemt! Det er virkelig en dejlig serie. Jeg kan stadig grine ved tanken om, ham hun havde en affære med, der lavede sin egen granola. Det er virkelig parforhold anno 2017-2018 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WOW - det vidste du måske ikke om mig?!