Artsy på Arken!

Hjælp dig selv – nuuuuuu!!!

Min tante Tove er lidt sejere end gennemsnittet 😉 Udover at hun er klog, sjov og smuk er hun også en total sej business woman.

Hun arbejder med clairvoyance og terapi samt underviser i meditation og psykiske evner – og ejer og leder Clairvoyancevejleder Skolen. Måske kan du huske hende fra ”Fornemmelser for mord”?

Ved siden af alt det har hun nu udgivet disse smukke kort, kaldet DIVINE GUIDANCE KORT – selvhjælp til din personlige udvikling.

img_8550-1

Jeg har fået et sæt i gave af hende, og vil nu tage jer igennem, hvad de kan bruges til.

Ideen bag kortene er, at du modtager et budskab fra engle og guider. Budskaber, der hjælper dig til at blive opmærksom på og erkende de ubalancer, du har i dine handle-, tanke- og følelsesmønstre, og praktiske råd og øvelser til at skabe mere balance i dig. Udover kortene følger der en lille bog med, der går mere i dybden med det chakra dit kort hører til.

Sådan gør du:

  • Sæt dig i ro og fred og tænk over, hvilket spørgsmål du gerne vil have svar på.
  • Bland kortene mens du tænker på dit spørgsmål.
  • Spred kortene ud foran dig.
  • Træk et kort.
  • Læs budskabet og tag det ind.
  • Slå op i guidebogen under det chakra, kortet refererer til.
  • Læs om chakraets bevidsthedsområde og dermed det, du har brug for.
  • Brug de tilhørende øvelser og råd i din hverdag.

img_8551-1

Jeg har nu prøvet kortene 2 gange og begge gange har jeg været blown away.

Det første kort var så spot on. Det var præcis samme råd jeg fik, som når jeg har været hos min terapeut. Jeg kunne næsten spare en omgang hos hende og bare tale lidt med kortene 😉

Anden gang jeg trak et kort var til nytår, hvor jeg spurgte ind til, hvad jeg skal have fokus på i 2018. Da jeg trak kortet og læste det trillede tårerne ned af kinderne på mig, da det bare var så smukt, præcist og lige det jeg havde brug for.

img_8554-1

Så en kæmpe anbefaling herfra! Køb dem, hvis du har brug for kærlig guidance, råd, omsorg eller at lære lidt mere om dig selv.

Køb her

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Artsy på Arken!