It's bananas!

Hvordan går det egentlig?

Her på det sidste har jeg sgu ikke haft den vilde blogger-trang. Hverken at læse dem selv, eller til selv at bidrage til blogger-verden. Det er egentlig ikke så høfligt at skrive, det minder lidt om at sige til sine gæster at man er meeeeeeeeega træt. Så derfor vil jeg hellere skrive lidt om, hvorfor jeg har det sådan, som jeg har det.

tumblr_ool0xqrhpw1utrf7no1_500

Den sidste del af 2017 var en voldsom tid for mig, og derfor kom nytåret også så belejligt, da jeg virkelig havde brug for at tænke yes – nyt år – ny kalender – ny start – Og det er altså vildt, hvad ens egne tanker og energi kan bidrage til. Når jeg tænker over, at der faktisk kun er gået en måned af 2018, føles det endnu mere syret. For jeg har virkelig givet slip på 2017, og er gået ind i 2018 med en ny lyst til at være mig og tage i mod alt det nye gode, der venter derude.

tumblr_p1cegghfa11s7qfzno1_500

Som nævnt før har jeg hele mit liv haft en tendens til at sætte mine egne behov til side, og tage alle andres problemer og følelser på mig. Det er jeg begyndt at arbejde på at lade være med, og hurraaaaa hvor er det rart. Jeg føler mig virkelig 10 kilo lettere. Det er ikke fordi, at jeg er blevet total ego og ikke kan føle empati 😉 og jeg tager da også mig selv i dagligt at tænke: “Stoooooooop Anna – det er ikke dit ansvar”, men bare det at være blevet bevidst omkring det, og gøre noget for at ændre det er altså fantastisk. Det kan VIRKELIG anbefales.

Sååååå derfor er mit hoved meget lidt blogger-agtigt for tiden men altså… Men altså bare vent… 2018 – det bliver godt mand <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

It's bananas!