Hype!

Sixpack og sofa!

3f65faf27e91c7d01600b1eadb583a02

Som nævnt her  er der mange gode grunde til, at man ikke skal tage til træning… 😉 Men foråret nærmer sig aka – du skal snart smide sweateren og vise din blege krop frem for omverden. Man kunne jo vælge og embrace det og sige fuck it – jeg hopper med på body positivity bølgen. Eller bare prøve at gøre lidt inden det sker…

Udover at din krop bliver glad, gør det altså også noget mentalt for en, at få lidt gang i den trætte vinterkrop. Jajaja det ved du godt. Men som den hjælpsomme bloggerdame jeg er, vil jeg alligevel dele et par af mine yndlings hjemmetrænings-videoer med jer, som du sagtens kan lave derhjemme på gulvet uden udstyr.

o-animals-working-out-facebook

 

1:

Lad dig ikke skræmme af 00’er looket, denne workout er et skønt mix af yoga og pilates. Du bliver strukket igennem og får trænet din kommende sixpack.

2:

Igen… man skal se bort fra det visuelle og bare høre hende guide dig igennem øvelserne. En lækker 30 minutter session – perfekt inden arbejde om morgen, hvis du kan nå det 😉

3:

En lidt mere moderne video og også den mest hardcore af dem. Du føler dig som en sexy Hollywood-star bagefter… Amager halshug!

God fornøjelse!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hype!