Turen går til Budapest del 2
Som lovet kommer her et par anbefalinger til avocado-madder, latte og andet Instagram-venligt, du kan nyde i Budapest.
Budapest er fuld af fantastiske gamle bygninger – og i en af dem finder man Cafe Central, hvor vi nød magiske kager, det flotteste gulv og en historisk stemning.
Det var svært at vælge mellem de mange utrolig lækre kager og desserter, men mit valg faldt på en Blackburry Panna Cotta – lavet på kokosmælk. Den kan anbefales.
Find adressen og få mundvand over det lækre menukort her: http://www.centralkavehaz.hu/eng
Anden morgen i Budapest tog jeg på Gane og Gaffels anbefaling min veninde med hen til morgenkaffe og mad på Fekete. Cafeen ligger i den fineste baggård, og selve lokalet ligner enhver hipster-cafe på Vesterbro. Så vi følte os meget hjemme 😉 Maden var okaaaaayyyy ikke noget vildt og kaffe var (hvis man elsker Coffee Collectivs kaffe) amazing – problemet er bare, at det gør jeg ikke 😉 Og da jeg bad om lidt mælk til min americano, fik jeg af vide, at jeg altså skulle smage på kaffen først… Javel ja… Men alt i alt en anbefaling til folk, der elsker sur og bitter kaffe 😉
Find adressen her: feketekv.hu
Vores bedste morgenmadsoplevelse var uden tvivl hos Mazel Tov.
Du finder dem i det jødiske kvarter (deraf navnet 😉 ) og jeg vil anbefale at tulle rundt i området efterfølgende. Her kan du få stillet din sjove gamle døre, skilte, vilde weird butikker trang, og du skal nok få fyldt din kamerarulle med 1000000 Insta-værdige fotos.
Maden var sublim – lige min smag. Masser af krydderurter, kerner, fede sammensætninger og god, god kaffe.
Et lille tip er ikke at tage cowboyskjorte og sorte bukser på, når du skal spise der – det havde jeg valgt, og det var altså også den uniform tjenerne havde på – hahah…
Sidste tip i denne omgang er morgenmad hos A la Maison Grand.
Her kan du få Instagram-mad. Alt lignede noget taget ud fra dit feed. Så tag derhen, hvis du vil være garanteret masser af likes 😉
Maden var fin – men ikke nogen kulinarisk-oplevelse. Det smagte af, hvad det var. Hvilket jo også er fint. Men med Mazel Tovs fantastiske mad på smagsløgene, blegnede avocado-madden altså en smule her. Men fint var det.
Bon appetit – og snart vender jeg tilbage med flere mad-tips til Buda.
Ingen kommentarer endnu