KØØØØØØØB!!!

Turen går til Budapest del 3

Nu kan jeg vist snart heller ikke koge mere (gullash)-suppe på min Budapest-tur. Meeeen inden jeg runder helt af, skal I ikke snydes for et par tips til et par ekstra gode madoplevelser derfra.

Min veninde havde fået anbefalet Buddah-Bar, og derfor bookede vi bor dertil fredag aften. Vi gik begge i løbet af dagen og smågrinte af, at det var lidt ligesom at tage en tidsmaskine tilbage til 90’erne, og om de mon spillede loungemusik og serverede mojitos.

Men selvom Buddah-bar-konceptet er startet i 90’erne holder altså stadig. Restauranten er en del af et hotel, som ligger midt i centrum. Da vi åbnede døren dertil blev vi mødt af et overdådigt syn. Højt til loftet, rød velour og bare gennemført asian moulin rouge decor.

Stilen er gennemført og midt inde i restauranten sidder der en KÆMPE guld Buddha, der holder øje med dig, mens du mæsker dig i fantastiske cocktails og lækker asiatisk mad.

img_9090-kopi

Det her var det bedste foto, der blev taget af mig den aften… Men se cocktailen. De blev serveret med friske blomster som pynt. Simpelt men det virkede… Jeg var i hvert fald imponeret.

img_9067-kopi

Vi bestilte en masse lækre småretter til at starte med og rundede af med sushi. Alt i alt en skøn og anderledes oplevelse og noget, jeg vil anbefale andre at gøre, hvis de kommer på de kanter.

Se mere her: https://buddhabarhotel.hu/

Den vildeste madoplevelse vi havde var lørdag aften, da vi tog på Michelin-restaurant.

Budapests priser er jo noget liiiiiidt andet end her i DK, derfor så vi det som en oplagt mulighed, at få en ekstraordinær madoplevelse uden at blive ruineret.

Vores valg (eller min venindes, som er en foodie – jeg følger bare med…) faldt på restaurant Costes.

img_9374

Vi besluttede os begge for 4 retter (som var det mindste man kunne vælge) Men derudover forkælede de os med en masse småretter ind i mellem. Så vi gik ikke sultne derfra…

img_9376

Det var en god oplevelse, men jeg er ikke heeeeelt god til fine dining, da jeg synes, det er en smuuuuule forstyrrende, når der står 3 tjenere og overvåger en spise 😉 Meeeeeen hvis du er til det og ellers nyder ekstraordinær betjening (uden at føle dig som Julia Roberts i Pretty Woman), så spis på Costes.

img_9377

Book bord her: http://www.costes.hu/

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KØØØØØØØB!!!