Turen går til Budapest del 3

Lagersalgs-lækkerier!

I weekenden var jeg forbi Nue’s lagersalg. Som altid fandt jeg utrolig mange niiiiiice ting, hvis jeg selv skal sige det. Nue Notes og Lovechild 1979’s farver, former og snit passer bare mig og min krop så godt. Så det var med en fyldt pose, jeg forlod butikken.

Noget af det, der røg med hjem var disse fantastiske silkebukser, som jeg har lyst til at have på heeeeeele tiden. Også om natten… og skjorten, som måske er liiiidt nattøjs-agtig i kombination med bukserne. Men what ever – jeg <3 det, se selv, hvor selvtilfreds jeg ser ud… 😉

img_9397

img_9405

img_9408

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Turen går til Budapest del 3