You can leave your cap on!

Er jeg en taber?

Nej! Svarer jeg hurtigt til min egen overskrift… Men tanken ramte mig et kort øjeblik, da jeg for et par timer siden tog alene i biografen. ALENE!!!!!!!!!!! Jep – det virker måske latterligt i dine øjne, men for mig var det altså noget vildt og grænseoverskridende. Hvorfor tænker du? Jamen fordi i mit 32årige lange liv, har jeg ALDRIG – aldrig nogensinde taget inde i mørket og nydt en film solo…

Men hold nu op, hvor var det åndssvagt at tænke sådan om sig selv og om en handling, som er så basic og så hyggelig. For det var jo en god, god oplevelse. Måske fordi filmen var så fantastisk? Måske fordi det jo er vigtigt at kunne være alene og have det nice i sit eget selskab? Eller måske fordi dokumentaren jeg så, gav mig så meget girl power?

dyfd1g7wkaewetd

Filmen jeg så var dokumentaren om Silvana Imam. Jeg faldt tilfældigt over traileren og blev helt fascineret af hende. Jeg skyndte mig at finde hendes musik på Spotify, og har lyttet til det nonstop siden, og i dag tog jeg så alene ind og så den:

Den får verdens største anbefaling herfra. Budskabet om at være sig selv lige meget hvad, give en fuck om, hvad andre tænker og dyrke dig, passede utrolig godt til dagens tema i mit eget lille hoved i dag. Så skynd dig ind i mørket og nyd den, måske alene? Måske med andre?

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

You can leave your cap on!