OMG - WANT!

Hurraaaaaa, tillykke, jubiiii!

For præcis et år siden trykkede jeg for første gang “udgiv” her på bloggen (læs om det her). Det var med svedige håndflader og en OMG-følelse, at jeg gjorde det.

Jeg havde brugt utroooooolig lang tid på at gå og tænke over, om jeg turde kaste mig ud i det, da jeg var så bange for, hvad der ville ske, og hvad andre ville tænke om mig.

Men efter jeg havde brugt et par triste uger på sofaen som følge af min modermærkekræft-operation (læs om det her), havde jeg fået blod på tanden og en ny ”fuck it – jeg skal da bare gøre det mentalitet”. For når alle mulige andre kan, hvorfor skulle jeg så ikke kunne?!

7706760-pippi-longstocking

Så her er vi så… på bloggen, der i dag fylder 1 bette år. Og når man nu har fødselsdag, er det jo naturligt at tage et lille bitte tilbageblik på ”året der gik”.

Og det er ikke småting, der er sket på den tid.

I min allerførste blogpost proklamerede jeg, at bloggen IKKE ville byde på:

1: Avocadomadder
2: Selfies uden bh
3: Indlæg, hvor jeg omtaler min kæreste eller venner kun med forbogstav.

Jeg har næsten levet op til mine løfter, bortset fra det med avocadomadden… der sneg sig vist en lille lækker en ind her.

Men selfies uden bh er ikke sket (endnu… 😉 ) og indlæg, hvor jeg omtaler min kæreste eller andre for den sags skyld kun ved forbogstav har jeg heller ikke kastet mig ud i. Jeg har ikke engang omtalt ham eller andre som ”manden min” eller ”mit guld” eller andre skøøøøøøønne bloggerudtryk 😉

Men nu når vi er ved ham kæresten, så er det jo ikke en titel, han bærer længere. Nu er det med et ex foran. Jeg havde utrolig svært ved at finde ud af, hvor meget jeg havde lyst til at dele om det her i vinters, men fandt frem til at det egentlig var ret terapeutisk at fortælle om det på min måde. (Læs om det her)

cintascotch GIF - Find & Share on GIPHY

En anden stor ting, der skete var, at jeg blev en del af Bloggers Delights professionelle netværk, noget som jeg er ret stolt af, da det jo er en blåstempling af itsbanannas (Læs mere om det her)

Jeg ved ikke, om det var mine fantastiske (hvis jeg selv skal sige det 😉 ) Stylebattles, der gjorde udslaget?

Mine hyldester til inspirerende kvinder?

Mine mange serieanbefalinger?

Eller noget helt fjerde? Men en del af netværket blev den…

img_7085

Og det her med at være blogger eller ”blogger” som jeg har lyst til at skrive, er stadig ikke en titel, jeg helt har vænnet mig til. For der ligger så meget i det, som folk forbinder med noget, som jeg ikke helt føler jeg er, hvis det giver mening 😉

Jeg tager stadig mine egne outfits fotos, jeg glemmer at dokumenterer, når jeg laver noget vildt og fedt (det sker meeeeget tit jo… 😉 ) og jeg tager ikke til presseevents. Der er intet i vejen med de ting, og det kan da være, at når itsbanannas fejrer 2års fødselsdag, at jeg kigger på det her indlæg og tænker HA! Sjovt, hvad der kan ske på et år… For hvem ved, hvordan mit liv ser ud til den tid? Andre end baby Jebus, spåkonerne og andre vilde folk?! Tja jeg ved det ikke… Men jeg vil sige, at jeg glæder mig. Jeg kan mærke at 2018 er fuld af vilde forandringer, og jeg er kan lide det!

Så ja… hurraaaa til bloggen, tak fordi I læser med, og jeg glæder mig til et år mere.

Hvis du har gode ideer, ris eller ros, eller noget, hvor du tænker whyyyyyy Anna… Så skriv en kommentar. Jeg vil meget gerne høre, hvad I synes er fedt eller vil se mere eller mindre af.

banana

Og husk også at følg med på Insta.

I Love You GIF - Find & Share on GIPHY

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OMG - WANT!