VERSACE!

Ensom sommer?

For første gang i mit liv har jeg ingen rejseplaner i min sommerferie!!!! WHAAAAAAAAAAAAAAT tænker du måske… eller er det bare mig? 😉

Men nope… Der er ikke booket charterferie til Grækenland eller tur til Canada, som jeg ellers har besøgt de sidste par somre med min nu ex-kæreste. Nej fra i morgen af har jeg 2 hele uger uden de vilde planer. Noget som jeg har glædet mig helt enormt til, men samtidig også har givet mig en lille nervøs tic i øjet… For hvad nu hvis jeg kommer til at kede mig? Føle mig alene? Fortryde at jeg ikke skal til Alanya med en veninde? Tjaa… ved du hvad, så tager vi den derfra, siger jeg til mig selv. For lige nu er det virkelig det, jeg har brug for. Ikke at skulle på arbejde, ikke at skulle have en ”normal” hverdag – men nyde livet med al den frihed man kan drømme om. Men samtidig er frygten for at føle ensomhed der… den ligger liiiiiige i baghovedet. For andres og mine egne forventninger til, hvad en sommerferie skal indeholde er bestemt ikke 2 uger uden planer. Men det er her jeg virkelig øver mig, og minder mig selv om, at man ikke skal sammenligne sig selv med andre, men gøre det, der er rigtigt for en selv. Ooooog hvad så, hvis man føler sig trist eller alene på et tidspunkt? Det er altså også helt okay… Jeg kender jo mig selv pænt godt, og ved at de følelser hurtigt forsvinder igen.

Så følg med de næste 2 uger – måske bliver der helt stille på bloggen, fordi jeg har såååå travlt med at have det ekstremt sjovt? 😉 Ellers bliver der opdateret 4 gange om dagen med tips til Netflix-serier fordi jeg er helt depri på sofaen… 😉 EEEEEEEJ!

Møs og nyd dagen ik?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VERSACE!