Hader/elsker

Netflix!

En gang imellem spicer jeg mine feel good Netflix-serier op med noget med en liiiiiille smule mere dybde. Ja den er god nok… Jeg ser andet end RuPauls Drag Race og New Girl 😜

Så voila… her kommer 3 anbefalinger til dokumentarer, der giver stof til eftertanke.

1:

Inden du trykker play, så forbered dig lige på, at denne dokumentar er reeeeet amerikansk men ikke desto mindre god. Tony Robbins er en af verdens mest kendte selvhjælps-guruer, selvom han siger: I am not your guru. Han har hjulpet diverse politikere, kendisser osv. og bruger en utraditionel form for kommunikation til at nå igennem til folk på. Se den nuuuuu…

2:

Vi ved det jo godt… Mærk efter… Stol på din mavefornemmelse osv. Men det er lettere sagt end gjort. Dokumentaren Innsæi sætter fokus på præcis det. Hvorfor vi har så svært ved at stole på vores egen intuition. Se den nu nu nuuuuu…

3:

Måske har du allerede læst bogen “The secret” og svømmer allerede rundt i alle dine dollars som en anden Joachim Von And. Måske ikke… Se dokumentaren, der fortæller dig, hvordan du bliver rig, glad og hvad du ellers drømmer nuuuuuuuuuuu.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hader/elsker