Netflix!

Kan man shoppe sig lykkelig?

… et utrolig godt og interessant spørgsmål, som jeg normalt plejer at sige jaaaaa til. For det kan man… I hvert fald for et kort øjeblik.

Derfor besluttede jeg mig for at hive mit sweatpants-humør en tand op, og give mig i kast med et party-palliet-pels-eventyr i &Other stories prøverum.

Det startede sådan set okay… Jeg kunne allerede mærke champagnen i blodet og danselysten, da jeg i klædte mig denne skønhed. Meeeen man skal jo ikke hoppe på den første og den bedste, såååå af røg den, og næste stykke beklædning røg på…

Nemlig denne fine guld-bandit (som kan købes her: https://www.stories.com/midi-dresses) som gav mig mere lyst til guldøl og at se et afsnit Dallas/Dollars end bobler og dans.

Nå af røg 80’er-drømmen og en vaskeægte nytårs favorit røg på. Nemlig en sort palliet-kjole (Køb den her: https://www.stories.com/dresses) meeeeeen her stoppede festen så. Den var simpelthen så stram og fik mine blege vinterben til at ligne 2 poser færdiglavet risengrød (i ved den der pølse, man kan købe på køl)

Såååå af røg den i et panisk øjeblik, hvor jeg nåede at tænke, om jeg var for gammel til at komme på julemærkehjem, eller om det kan forsvares at stoppe med at spise indtil nytårsaften 😉

Derefter var lysten til lårkort minimal. Så hvad gør man så? Joooo på med masser af lag og verdens dejligste frakke (køb den her: https://www.stories.com//jackets)  som dog heller ikke røg med hjem. Faktisk gik jeg tomhændet derfra… Såå lykken må jeg lede efter en andet sted.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Netflix!