Purple raaaaaiiiin!

Hvad laver du egentlig?

… Tjaaaa?! Med fare for at lyde ekstra gammel, synes jeg at tiden flyver afsted, og det er for crazy at tænke på, at vi om et par uger står med glimmer i ansigtet, champagne i blodet og hopper ind i det nye år. Men ja… sådan er det jo.

Derfor kiggede jeg også lige min telefon igennem og tænkte, hvad har jeg egentlig lavet på det sidste.

En af de nye ting, jeg har brugt tid på, og som jeg nyder er noget så basic som at gå… JEP – min nye situation som “in between jobs” har gjort at jeg ikke behøver at fare afsted på min cykel, men faktisk har mulighed for at vandre, og nøøøøøøøøøøj det er fedt!

Og når man går er der jo ikke noget bedre end at føle at man er med i sin egen musikvideo/film, du sætter bare et musik på og voila du er lige pludselig Amelie fra Montmartre. Eller Teyana Taylor fra Harlem… For hun er åbenbart den kunstner, der er lyden af mit 2018.

En anden jeg har lyttet ekstremt meget til igennem de sidste 20år (!!!!!!!) er Lauryn Hill. Derfor var det også en sindssyg oplevelse at opleve hende live. Anmeldelserne var blandet – men jeg var begejstret!!!

Og fra en kulturel oplevelse til en anden… Jeg har været en del i biografen på det sidste, og kan vaaaaarmt anbefale at man hopper ind og ser Queen-filmen og A star is born med Lady Gaga. Og nååå ja… så vandt jeg da også lige en portion popcorn i biospillet… 😜

Og mit held forsatte, for dagen efter havde jeg nemlig fødselsdag og var omringet af de dejligste mennesker, spiste lækker mad, drak dejlig vin og blev beriget med amazeball gaver. Og nååå ja så havde jeg også tid til at posere og minde mig selv om at “age ain’t nothing but a number…”

Og sidst men ikke mindst har jeg spist ufattelig mange chokoladeflasker med sprut i takket være min søster, som har givet mig en kalender kun med dem. OMG!!!

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Purple raaaaaiiiin!