Hvad laver du egentlig?

FØLELSER!!!

Ingen følelser er permanente, prøver jeg at huske mig selv på. Hverken de gode eller dårlige. Derfor er vejen til et gladere liv at flyde med dem, og undgå at hænge fast i en af dem.

Det lyder jo alt sammen super Namaste let og lækkert og noget, vi alle sammen burde gøre. Men hvorfor gør vi det så ikke?

Jeg er god til at sige pyt, skidt, og lad os komme videre. Lad mig fokusere på noget andet – se New Girl og grine, så jeg for alt i verden undgår at søbe rundt i det, der gør ondt.

Men det tror jeg heller ikke på er vejen frem. For når man som jeg, eeeeelsker at feje tingene pænt væk ind under blogger-gulvtæppet og tage mascara på og give omverden et smil, er man jo heller ikke oprigtig (mod sig selv). Du kan nå langt i verden, men en dag krakelerer det indeni en, når tingene så bliver rigtig hårde.

Derfor tror jeg på, at en del af helingsprocessen er at tale om det, få det bearbejdet derigennem (uden at hænge fast i dem).

Ens venner kan ofte sætte et nyt perspektiv på tingene, hvis de er gode til at lytte og spørge ind. Men de er stadig dine venner, og ikke uddannet terapeuter/psykologer og sidder ofte med deres egen intention og ønsker for dig og dem selv.

Derfor har jeg det sidste års tid gået hos verdens bedste terapeut, der virkelig har hjulpet mig. Her genbesøger vi følelser og situationer for at bearbejde dem og komme videre, og lære mig at det er heeeeeeeelt okay at være ked af det, skuffet, irriteret, fortvivlet og ikke mindst vred.

Hver gang jeg har været der, går jeg lettere og gladere derfra, og med en tro på, at det hele nok skal gå.

Så mit tip til dig – og mig. Giv dig selv en times terapi i julegave. Selvom det oftest føles federe at bruge penge på en ny kjole, så bliver du på længere sigt gladere for at være glad indeni.

For…

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad laver du egentlig?