FØLELSER!!!

Film du skal se nuuuu!

Hvis du ligesom jeg eeeeeeeeeeelsker, når en film eller serie er baseret på en ægte historie, så spyt pebernødderne ud og spær øjnene op. For her kommer 3 fantastiske anbefalinger til netop denne type.

1:

Escape at Dannemora er en ny HBO satsning, som Ben Stiller har instrueret. Meeeen lad dig ikke snyde af det. Serien om de 2 fængselsindsatte, der bryder ud, er alt andet end sjov. Den er ægte spændende, og hvis du ligesom jeg ikke kan holde til det – så kan man jo bruge gode gamle Google til at finde ud af, hvordan den vilde historie ender. Men bare rolig – jeg spoiler ikke 😉 Og nå ja… sidste salgstrick… Benicio Del Torro… Need I say more?

2:

På Netflix finder du næste KÆMPE anbefaling. Filmen er baseret på filmen: The Room, som siden hen har fået den fantastiske titel: “The Greatest Bad Movie Ever Made”. James Franco er så vild i rollen som Tommy Wiseau og har givet mig enorm lyst til at se den originale film.

3:

Sidste film baseret på en sand historie er “The Polka King” med sjove Jack Black i hovedrollen. Han gør det fantastiske som polsk polka-konge, der formåede at snyde en masse amerikanske pensionister for STORE pengesummer. Se den nuuuuuu!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FØLELSER!!!