Tinder

MOR!

Ja, jaaaaa… Jeg ved godt, at de fleste mener, at deres mor er den bedste. Men hallo min vinder. Men inden I bliver sure og sige neeeeej Anna – min mama er bedre end din, så læs lige med her. For udover at være utrolig sød, sjov, klog og gavmild har jeg lært en del andre ting af min mor, som er råd/tips, jeg bruger i min hverdag. Så læs med her og se om der er noget af det, du kan tage med dig.

Ting jeg har lært at min mor:

Sig hej!

Jep… Det lyder basic, men er ikke desto mindre verdens bedste råd. Jeg kan huske, at hun lærte mig det, da jeg var barn, og der i lille Søborg boede en i mine øjne farlig mand, der altid hang ud på gaderne og så skummel ud. Bare sig hej til ham – sagde min mor. Det kunne jo lyde som verdens dårligste råd og en invitation til at blive kidnappet ;). Men da min mor og mig en sommerdag passerede ham og hans scary blik, kiggede min mor ham i øjnene og sagde: HEJ! Øh hej sagde han overrasket tilbage med et lille smil, og fra da af var han ikke farlig mere. Han var menneskelig. Og det er egentlig derfor, at det er verdens bedste råd. Sig hej til det/dem du frygter, og du nedbryder folks skjold, og de bliver menneskelige.

Macaulay Culkin Hello GIF - Find & Share on GIPHY

Tøj er pænere, hvis man stryger det…

Et lidt mere overfladisk tip, men noget min mor har preach’et hele mit liv. Anna… den kjole ville være så meget pænere, hvis du strøg den. Ja jaaaaa… Men hun har jo ret. Man ser flottere ud i nystrøget, rent og ikke nusset tøj. Så vær god ved dit tøj, og du vil føle dig meget bedre tilpas, når du i klæder dig det.

Monkey Chores GIF - Find & Share on GIPHY

Sæt aldrig gryder og pander på bordet.

Min mutti er et mad-øre og laver den bedste mad (en mor-kliche jeg ved det… men det gør hun altså 😉 ) Men når man skal nyde maden, skal det også se pænt ud. Derfor er jeg opvokset med 10000 skåle og dimser på bordet. For man spiser også med øjnene. Derfor skal maden ikke præsenteres i en trist gryde, men på et smukt stykke keramik.

Hungry Salt And Pepper GIF - Find & Share on GIPHY

Hvis du er nærig med penge, er du nok også nærig med følelser

Min mor er det modsatte er nærig. Hun har altid lært mig, at man skal hjælpe dem, der har mindre end en selv, og ved at være gavmild, får man så meget mere retur. Derfor er jeg også allergisk overfor folk, der er nærige med penge. Men som min mor gjorde mig opmærksom på, så stopper det sjældent ved tha moneys – er du nærig med penge, er du også nærig med alt andet.

Throw Away Make It Rain GIF - Find & Share on GIPHY

Vær en god vært.

Når du inviterer folk over, er du vært, og du skal forkæle dine gæster. YEEEES!!! Jeg elsker selv, at komme hjem til folk, der har gjort noget ud af, at man kommer på besøg. Og man ikke selv skal spørge efter et glas vand eller selv tænde stearinlysene 😉 Så nus og hyg om dine gæster, vær ikke nærig med hyggen 😉

Happy Kristin Chenoweth GIF by American Gods - Find & Share on GIPHY

 

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tinder