MOR!

Astrolog!

Jeg har altid interesseret mig for stjernetegn – på sådan en meget dameblads-agtig måde, og elsket at gætte folks tegn baseret totalt på overfladiske ting. For der er da ikke noget bedre end at kunne sige: “Eeeeej men du er så meget en tvilling”, og så få ret 😜

Men lad os være ærlige… Astrologi, krystaller og andet alterna har aldrig været emner, man imponerer med når man møder nye mennesker. Og hvis man kastede emnerne på bordet, blev man ofte mødt af “jajajaaaaaa, du kan få alt til at passe på dig, hvis du virkelig tror på det”. Men heldigvis har tiderne ændret sig, og lige pludselig er hele Millennial generation på fornavn med deres stjernetegns-krystaller og månetegn. SEJT!

Derfor tog jeg i sidste uge også forbi en astrolog, da jeg var/er nysgerrig på mit stjernetegn (skytten) og hvad 2019 mon bringer mig.

Mit valg faldt på den dygtige Caritas (http://www.caritasfischer.dk/) da jeg kun har hørt godt om hende. Jeg havde inden vores møde sendt hende min fødselsdato, fødselssted og tidspunkt – intet andet. Ud fra det havde vi en times samtale om mit 2019. Inden vi gik i gang spurgte hun, om der var noget, jeg ønskede, at hun kiggede ekstra på, og det var der jo. For ligesom mange andre er det, der fylder i mit liv pt to reeeeet så basale ting. Nemlig job og parforhold.

Jeg var dybt imponeret over, hvad hun kunne fortælle mig ud fra mit stjernetegn, og hvor spot on hun var på, hvad der var sket i mit 2018 og tidligere i mit liv. Vi havde en dejlig samtale, og jeg havde mulighed for at stille uddybende spørgsmål.

Jeg gik derfra glad, spændt og med en YES 2019 bliver så godt altså-følelse. Sååå en KÆMPE anbefaling herfra, hvis du ligesom mig er nysgerrig på astrologi og dig selv.

Ooooog en anden anbefaling er også at give astropod en lytter (https://www.instagram.com/astropodpodcast), her kan du blive klogere på dit stjernetegn. De er stadig i fuld gang – så måske er de ikke nået til dit tegn endnu, men derfor er det stadig super interessant at høre.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MOR!