Anna Ingalls

Netflix!

Serie-monsteret har været på banen igen – for 2 ugers influenza gør jo, at gode gamle Netflix bliver ens nye bff. Derfor kan jeg med rette anbefale 3 gode serier, du kan hygge dig med, hvis influenzaens klamme hånd, også rammer dig – elllllller hvis du bare har brug for lidt god underholding.

1: Friends From College

Måske har du allerede set første sæson, og tænkt jaaaaaaa da du så, at 2 sæson af den hyggelige, sjove og underholdene serie Friends From College var klar til stream. Hvis ikke… så kom i gang 😉 Showet er for dig, der ligesom jeg elsker gode “rigtige” historier om livet. Hvis din ting er drager, biljagtscener eller uhygge så se noget andet 😉 og ellers så tænd for Netflix nu, nu, nuuuu.

 

2: American Crime Story

Endnu en awesome serie, der nu er klar med en sæson 2. Meeeen kære læser, du behøver ikke at se sæson 1 (selvom den også er herre god) for at give dig i kast med historien om mordet på Versace. Jeg vil ikke afsløre så meget andet end – OMG hvem skulle tro, at Ricky Martin var en fantastisk skuespiller… 😂

3: Bodyguard

Er god gammeldags krimi lige din kop te, så skal du se denne britiske gennem-gode serie.  Man er underholdt fra 1 minut, ooooooog efter hvert afsnit sidder man tilbage med en whaaaaaaat-følelse. Du kan ikke regne ud, hvem der er the good eller bad guys…

Sean Connery Enjoy GIF by The Academy Awards - Find & Share on GIPHY

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Anna Ingalls