Versace middag

Gay Florida

Rejseberetningen forsætter…

Første dag efter vores amazing cruise blev spenderet på det smukkeste hotel i Fort Lauderdale. Jeg havde fået af vide, at byen er kendt som et pensionist paradis, og der ikke er det store at lave der, andet end at drikke limonade og slikke sol. Derfor havde jeg ikke de store forventninger til byen. Men nøøøøj jeg blev virkelig overrasket.

Byen var nemlig udover at være fuld af glade, virkelig brune og trænet ældre mennesker, også virkelig hyggelig, chilled og fuld af strandstemning.

Jeg havde det sådan her de 3 dage, vi spenderede i byen:

For udover at sjaske rundt i poolen, i havet og i et badekar, kunne man også bare sidde helt stille og nyde udsigten – altså uden larm og støj. Noget som virkelig var tiltrængt efter en uge på cruise med konstant larm.

Meeeeeeen bare rolig helt pensionist-kedeligt blev det altså ikke. For vi var så heldige, at der blev holdt Pride den ene af de dage, vi var der.

Udover drinks og regnbuestemning fik jeg også læst min hånd, og der er gode ting i vente for mig – især økonomisk (noget som mit arbejdsløse-hjerte sætter pris på 😉 ) og så købte jeg det sejeste print:

A&V sætter de klassiske Disney-karakterer i moderne og ret gay-situationer, og jeg forelskede mig i den famøse Paper magazine forside med Nicky Minaj i en Pocahontas udgave 😉

Se udvalget her: https://www.avartny.com/ og tag et smut forbi Fort Lauderdale, hvis du kommer på de kanter. SKØØØØN by.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Versace middag