OMG!

Lækker, lækker rabatkode!

(REKLAME! Produkterne er modtaget i gave)
Hver gang jeg har stået og kigget på de smukke Meraki produkter, har jeg tænkt på Mr. Miyagi. Hvilket egentlig er helt forkert af mig. For selvom navnet lyder eksotisk, er Meraki produkterne fremstillet og designet i Danmark.
Så da stori.dk/ spurgte om de måtte sende mig en pakke med lækkeri derfra (og en rabatkode til jer), sagde jeg i bedste Etta Cameron stil: “Det bliver et STORT ja herfra”, for udover navnet og hvor produkterne er produceret, vidste jeg ikke mere om det lækre mærke.
Så lad mig fortælle jer lidt om dem.
Serien af plejeprodukter er inspireret af den skandinaviske æstetik og med kærlighed til nature. Derudover er de uden parabener, farvestoffer og hormonforstyrrende stoffer.
Meraki sætter en stor dyd i nøje at udvælge milde, plejende og aktive ingredienser af høj kvalitet, der har en skøn naturlig duft og effektiv virkning.
Produkterne lever totalt op til, hvad der bliver lovet og især læbepomaden er amazeballs og giver de blødeste kysselæber + hver gang jeg har taget den frem (altså læbepomaden 😉 ) har folk sagt: “Neeeeeeeeej en flot indpakning, den har”.
Så forkæl dig selv, og køb de lækre produkter her:  https://stori.dk/ .  Få 15% rabat med denne kode: anotherstori
Udover Meraki forhandler Stori også:

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OMG!