Lækker, lækker rabatkode!

Alt godt kommer til den der venter?

Tjaaa… I dette tilfælde passer det nu meget godt. For se, hvad jeg modtog med posten her den anden dag. Den flotteste Elaine Hersby taske, som jeg faktisk har drømt om siden 2017: https://itsbanannas.dk/fire-flotte-fund/

Jeg har søgt og søgt på Trendsales og DBA efter det smukke hvide vidunder men uden held. Men lige pludselige dam dam dam daaaaaaaaaaam, poppede den op på DBA.

Med dirrende hænder skrev jeg til sælger, da jeg følte mig ufattelige heldig over endelige at opstøve drømmetasken og så til en vanvittig billig pris. Men tøj-guderne var med mig, og jeg er nu de heldige indehaver af en over the top hvid python kæde taske. JA TAK.

Så nu venter jeg bare på, at det samme sker med mit kommende drømmejob. Om ikke andet ser jeg sej ud, mens jeg venter…

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lækker, lækker rabatkode!