Sindssyg senorita!

Hay hay haaaaaaaaaay!

Red din seng hver morgen, så kan du gå i seng med god samvittighed, og vide at du i hvert fald har gjort en ting i dag… 😂

Det tip læste jeg for mange år siden, og siden da har jeg altid redt min seng hver morgen. Ikke fordi jeg normalt ikke for så meget ud af min dag. Men fordi det er dejligt at starte morgen med en lille nem opgave, hvor man siger hej hej seng og goddag dag.

Meeeeeeen en smuk redt seng uden et sengtæppe, kan vel sammenlignes med et lækkert outfit uden en lækker taske? Eller… I ved, hvad jeg mener 😉 Derfor har jeg længe ledt efter det perfekte et af slagens, og her kom Moodings på banen. Jeg forelskede mig nemlig i det smukke lyseblå tæppe fra Hay i den lækreste kvalitet.

Se her hvor floooot og fint det ser ud. Nu nænner jeg næsten ikke at gå i seng, og ødelægge min flot redte seng.

Køb det her: https://moodings.com/hay

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sindssyg senorita!