Hay hay haaaaaaaaaay!

Rekord!

Okay juni måned synger på sidste vers, og ikke en eneste blogpost er blevet udgivet. Ny rekord herfra… FLOT! Årets blogger bliver helt 100 ikke mig 😉

Er det mon fordi hun har fået et nyt job, der tager alt hendes tid – tænker du? Dertil må jeg svare neeeeeeej. Det er ikke bare sådan lige til at finde det perfekte arbejdsmatch. Men som alt andet i livet, skal tingene nok flaske sig, og det rette match komme når det skal komme. Det gælder ikke kun når vi taler job men også kææærlighed.

Heldigvis har jeg en del mere succes med det. For en Tinder-gåtur en kold vinterdag er blevet til et vaskeægte solskins-forhold. Så jeg er en happy in between jobs dame, der vil nyde min arbejdsfrihed inden mit næste amazing job starter.

Møs

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hay hay haaaaaaaaaay!