Rekord!

Netflix & HBO

Er der noget bedre, end film og serier baseret på virkelig begivenheder? Ikke hvis du spørger mig. Derfor har jeg også slugt følgende 2 serier, hurtigere end du kan nå at sige: Hvaaa skal du ikke udenfor og nyde det gode vejr?

Måske har du set dokumentaren om Gypsy Rose og hendes mor Dee Dee? Måske ikke… Jeg hører til den sidste kategori. Derfor var jeg også blown away over den vilde historie om den stakkels syge pige og hendes meeeeeget omsorgsfulde mor 😉 Hvert afsnit slutter med en vaskeægte cliffhanger. Så aflys alt og skynd dig over på HBO og nyd mange timers underholdning.

Vi spoler tiden 100 år tilbage, og skifter HBO ud med Netflix. For den næste serie du skal nyde, er den historiske fortælling om Ruslands sidste zarfamilie.

Jeg har læst lidt om familien, dens rigdom og forhold til den sexglade munk Rasputin. Men jeg vidste ikke heeeelt, hvor crazy forholdene egentlige var. Ikke mindst for den russiske befolkning, der ikke så meget til familien eller nød godt af de mange mange moneter, zarfamilien havde.

Kæmpe anbefaling herfra. Super serier du også lærer en masse af.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rekord!