GRIN for filan!

Lille spejl på væggen der…

(Betalt samarbejde med BGA Nordic)

Hvem har den bedste webshop i landet her? 😉

Tjaa når det kommer til et fedt og STORT udvalg af spejle, så er BGA Nordic et ret godt bud.

For tiden er jeg ved at give mit hjem en lille make over. Jeg har brug for, at der skal ske noget nyt. Og da jeg pt ikke lige har råd til at udskifte de store møbler, er det jo nemmere at udskifte billeder, spejle og andre smådimser og få en aaaaah ny følelse.

Derfor har jeg browset rundt og fundet et par ret flotte spejle, der forhåbentlig både vil pynte derhjemme, men også få mig til at se total sommerlækker ud 😉

Se hele udvalget af spejle her: https://www.bganordic.dk/spejle

Noget andet jeg har brug for er billedrammer. For når man som jeg har en stor billedvæg, kan det hurtigt se mega rodet ud, hvis alle rammerne er forskellige. Derfor er min plan, at udskifte alle mine rammer (Oh lord…) for at få et mere roligt udtryk.

Jeg tænker at køre med en helt klassisk rolig sort ramme, der ikke tager fokus fra mine billeder.

Køb billederammer her: https://www.bganordic.dk/Billedrammer

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GRIN for filan!