Lille spejl på væggen der...

Er Glossier godt?

Nå så skete der – jeg kunne ikke holde mig tilbage længere… order now knappen på Glossiers webshop fik et klik. Og 2 uger senere ankom pakken så. Den famøse pakke med den lyserøde pose i.

Jeg havde valgt et par sikre vindere (tænkte jeg) En Boy Brow der ifølge en milliard damer på Instagram skulle give de mest fantastiske øjenbryn, deres nye øjen- og læbecreme Bubblewrap og 3 af deres læbepomader.

Så det var med store forventninger, at jeg smurte mig ind i diverse produkter. Få mig til at ligne en Instagram-dame med 1million følgere tænkte jeg, inden jeg kiggede mig i spejlet.

Og nej jeg er ikke heeelt retardo, jeg ved godt at disse produkter ikke kan få mig til at ligne, at jeg har et konstant Snap-filter på (selvom det da ville være fantastisk) men alligevel følte jeg mig absurd flot. Jep produkterne er ligeså gode som hypen lyder. Så den største anbefaling skal lyde herfra, oooog jeg har allerede lyst til at købe flere af deres produkter.

Sååå er der andre Glossier-fans derude, der kan give mig et tip, og fortælle mig, hvad det næste produkt jeg skal bestille er?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lille spejl på væggen der...