Er Glossier godt?

Bitter blogger?

Skal man have ondt i hjertet, knæene, pengepungen eller noget andet for at skrive interessante blogindlæg? Godt spørgsmål tænker du måske? Jamen hvad er svaret tænker jeg?

Hertil kan jeg jo kigge på min egen adfærd og konkludere, at når mit humør er stigende, er min trang til at skrive drastisk faldende. Og hvad er det, jeg selv klikker på ude i blogverden? Jo noget med hjerte, smerte og hårde slankekure, ja det er spændende at læse om.

Men ligeså spændende det er at tale/læse om, så er det altså også virkelig drænende at høre på, og egentlig også at læse om.

Jeg siger ikke, at man ikke må/skal brokke sig/råbe op når der er noget, der går en på/ fortælle om ens problemer. Man skal også bare huske at fortælle, når det går godt. For selvom det måske ikke er ligeså spændende for andre at svælge i ens lykke, som det er at læse om alle problemerne, så er livet jo begge dele. Mørke, lys, op og ned, for ingen tilstand er permanent.

Så nu siger jeg det altså… Jeg har det skide godt. Jeg har det, som jeg ser ud, kunne jeg også være kæk at sige 😉 Og jeg glæder mig til at dele alt det nye gode, der sker i mit liv med jer – og nej jeg er ikke gravid 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Er Glossier godt?