Bitter blogger?

Gratis mindfulness!

Drømmer du om ro i hovedet? At sove fantastisk? Og kunne være tilstede sådan 100%? Jamen så har jeg løsningen til dig!

Tag i sommerhus med virkelig dårlig internetforbindelse… Jep!

Du behøver ikke at investere i dyre kurser, nææææ du. Pak din favorit hættetrøje, dine slidte sneaks, den bog du ikke har fået læst endnu, fordi du hele tiden “kommer til” at tænde for Netflix i stedet for og tag afsted.

Det gjorde min kæreste og jeg, og vi nød hvert et øjeblik. Lige pludselig var dagens højdepunkt, når vi i fællesskab fik løst en kryds og tværs, og det vigtigste vi skulle tage stilling til var, hvad vi skulle spise til aftensmad. Det hårde liv… I know.

Det har seriøst været en af de bedste ferier i lang tid, og den billigste… 😉 Det er nemlig utrolig svært at bruge penge i et sommerhus uden et supermarked tæt på eller internetforbindelse, der kan friste med de sidste udsalgstilbud.

Så KÆMPE anbefaling til sommerhus-life. Jeg savner det allerede, og overvejer at bytte min Nørrebro-lejlighed ud med et hus ved vandet på landet… Og så alligevel ikke 😉 For internet og pænt tøj er nu alligevel også meget nice.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bitter blogger?