Hvorfooooooooooor?

Tinder-tanker!

Okay, okay, okay… Mit sidste Tinder-indlæg postede jeg i januar (læs med her) og grunden til, at der ikke har været flere er, at jeg rent faktisk swipede mig til verdens sødeste kæreste. SAY WHAAAAAAT.

Jep… en lille gåtur rundt om søerne, og bum nu sidder jeg her en halvt års tid senere, og er ved at rydde ud i klædeskabet, så der er plads til en milliard hættetrøjer, for han flytter nemlig ind om 2 ugers tid.

Udover at jeg er ekstremt glad for ham, og at vi skal bo sammen, så er jeg utrolig glad for, at han ejer virkelig få ting 😉 For selvom jeg er all in på ligestilling i hjemmet, så er jeg mere vild med tanken om, at vi skiftes til at vaske tøj, end at tingene i lejligheden skal være 50% hans og og 50% mine. STREEENGT – I know. Men heldigvis har vi grint meeeget af, hvor (lidt for) glad jeg blev, da han sagde: neeeej – jeg gider ikke at have mine møbler med.

Derfor er jeg så happy på Pharrel-måden for tiden, ikke kun pga af det med tingene, men fordi jeg glæder mig til at kunne fylde opvaskemaskinen dobbelt så hurtigt, at der er en anden, der køber tandpasta og at have verdens bedste ved min side hver nat. YAAAAY.

Sååå… Tak Tinder 😉

 

2 kommentarer

 • Måske Christian

  Ham din kæreste, han lyder som en heldig kartoffel, gid det var mig 😜

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Itsbanannas

   Hahha 😉 Jaaaa – han er en meget heldig en.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvorfooooooooooor?