Pænt godnat!

Tinder-frieri!

Nååååå… Som jeg skrev om her  var den Tinder-date, jeg tog på i starten af året en succes. Ikke nok med at vi nu er flyttet sammen, så har jeg også sagt JAAAAAAAAA til at gifte mig med selv samme mand.

Da jeg hoppede ind i 2019, havde jeg ikke selv lige forudset, at jeg nu ville sidde med en ring på fingeren, og at man i min lejlighed nu kan finde et ninja-sværd, uanede mængder af hættetrøjer og en fyr, som jeg kan kalde min forlovede. Men det er jo det fantastiske ved livet.

Frieriet var fuld af søde ord, kærlighed og fandt sted på en gynge på Nørrebro en smuk sommeraften.

Det hele føles stadig riiiimelig crazy, og jeg har fuld forståelse for, at folk tænker: WTF – I har jo ikke kendt hinanden særlig længe. Men jeg er ikke i tvivl. Jeg kan mærke, at det her er rigtigt, og så må folk jo bare stole på, at vi ved, hvad vi har gang i. For i sidste ende er det jo ham og mig, der siger ja til hinanden.

Såååå nu skal vi bare lige finde en dato, et sted at holde brylluppet, mad, vin, ringe og og og og og OmG. Men ligesom med alt det andet, er jeg rolig, og jeg ved at vi nok skal få en fantastisk fest. Så længe folk har noget i glasset, man kan danse og vi siger ja til hinanden. Så skal det hele nok gå.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pænt godnat!