Fyret og forladt!

Brudekjolen!

Vi springer fra den ene yderlighed til den anden 😉 For som jeg skrev i mit tidligere indlæg (læs her) er 2019 en del federe end 2018. I stedet for at shoppe joggingtøj til at være ked af det i, har jeg nemlig shoppet en hvid kjole, jeg skal være mega lykkelig i.

Så her er den… Brudekjolen!!! OMG. Fin og flot pakket ind i lækkert papir og en sort sløjfe.

Og praise the lord og baby Jebus og alt det der, den passede PERFEKT. Jeg var ellers nået til et punkt, hvor jeg tænkte… hmm… måske skal jeg bare “nøjes” med en, jeg synes er okay. Vi taler brudekjole… ikke mand 😉 Men godt jeg nåede at stoppe mig selv. For neeeeeej man skal aldrig nøjes med noget her i livet. Jeg var ellers pænt lun på denne model fra Mr.Larkin. Men der var alligevel noget i mig, der ikke var helt på. Selvom den nu stadig er ret så pæn…

Så godt jeg swipede videre og fandt den helt perfekte kjole og kommende mand 😉 2020 bliver amazing!!!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fyret og forladt!