London baby!

Mere drama tak!

Om jeg glæder mig til juleferie, spørger du? Hvis klar er 100, så er jeg på en 10000000.
Kombinationen af at starte på nyt arbejde, planlægge et bryllup og bare sådan generel hverdagstravlhed har gjort, at jeg er sååååå klar til at tøffe rundt i mine yndlings slippers iført nye strømper, der minder mig om, hvor meget jeg elsker drama på tv (læs jeg er den største Kardashianfan) og hvor lidt jeg hader drama i mit eget liv.

For når man er en pleaser, konfliktsky (kær dramahader har mange navne) person som mig, er det, det værste du kan udsætte mig for. Desværre er livet bare ikke skruet sådan sammen, at man kan undgå at komme i situationer, hvor folk er uenige med en, bliver irriteret, sure eller skuffet over en. Nogle vælger så at tage konfrontationen – andre (mig) vælger at danse en pleaser agtig dans rundt om den. For åååååh, hvor er det dog meget sjovere, når vi alle bare er glade og har det godt med hinanden. Men det gør jo bare at os dansere, ender som et par oppustet surheds balloner, fulde af bitterhed og hvis jeg bare havde sagt xx tanker. Men det skal være slut.

Så et af mine nytårsforsætter for 2020 er virkelig at embrace dramaet 😉 og tage konfrontationerne når de opstår. For det skylder jeg mig selv, og også andre.
Så pas på derude –  der er en ny dramaqueen på vej 😉

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

London baby!